Jeugdbibliotheek

Ga je een spreekbeurt houden of een werkstuk en ben je op zoek naar een tof onderwerp? Of ben je op zoek naar een geschikt boek voor op je literatuurlijst? Dan kan de Jeugdbibliotheek je helpen!

Lezen en weten

De website van de Jeugdbibliotheek is verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Door op je eigen leeftijd te klikken vind je leuke boeken, informatie en filmpjes over onderwerpen die bij jouw leeftijd passen. Met Lezen voor de lijst kun je boeken zoeken die passen bij jouw niveau en interesses. Daarnaast vindt je in de jeugdbibliotheek ook interactieve animaties die moeilijke onderwerpen begrijpelijker maken. Kom bijvoorbeeld alles te weten over Annie M.G. Schmidt, leer over dinosaurussen of bekijk hoe je een luchtballon bestuurt!

Ben je tussen de 15-18 jaar oud? Dan kan je via de Jeugdbibliotheek historische kranten bekijken met Delpher, hoorcolleges beluisteren met de Online Bibliotheek app en oefenen voor je theorie rijexamen.

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,75 per maand!  

Vragen over de Jeugdbibliotheek?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA