Het verhaal van Het Hogeland

Ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis van je eigen omgeving? Wil je meepraten over de gebeurtenissen uit het verleden die Het Hogeland gemaakt hebben tot wat het nu is? Kom dan naar een van de culturele bijeenkomsten die Gronings Vuur organiseert in Het Hogeland. Met muziek, fotografie, film, gedichten, gesprekken en kunst haalt Gronings Vuur op wat zich afspeelt in de provincie. 

Alle informatie die Gronings Vuur ophaalt wordt onder regie van theatermaker Theo de Groot samengebracht in een eindpresentatie: 'Van Lauwersoog tot Eemshoaven tou'. Die presentatie is drie keer te zien in het weekend van 11, 12 en 13 oktober a.s. in de Enne Jans Heerd in Maarhuizen.

De bijeenkomsten voor Het Hogeland zijn op 12, 19 en 26 september in achtereenvolgens Bibliotheek Leens, Winsum en Uithuizen. Aanvang is 20.00 uur.  Aanmelden kan via: contact@groningsvuur.nl Vermeld in de mail je naam, woonplaats en mailadres. Geef aan naar welke bijeenkomst je komt en of je lid bent van een cultuurhistorische vereniging en zo ja, van welke.

Meer weten? Kijk op www.groningsvuur.nl

Delen

X
Image CAPTCHA