Betalen, acceptgiro en automatische incasso

Ik betaal het abonnement nu via automatische incasso per jaar. Ik wil graag over naar betaling per maand. Hoe verander ik dit?

Dit kan op verschillende manieren. Als je al betaalt via automatische incasso dan kun je de Klantenservice bellen, dan maken wij het voor je in orde. Je kunt het machtigingsformulier printen, invullen en (gratis) naar ons opsturen. In de bibliotheek kun je ook een machtigingsformulier invullen waarop je aangeeft per maand te willen betalen. Het aanpassen van de betalingswijze kan één keer per jaar, voor de nieuwe abonnementsperiode ingaat.

Ik betaal mijn abonnement per acceptgiro, maar ik wil overstappen op automatische incasso. Kan dat?

Ja, dat kan. Graag zelfs. Je kunt kiezen voor automatische incasso per jaar of per maand. Hiervoor geef je een e-mandaat aan ons af waarmee je ons toestemming geeft om het abonnementsgeld jaarlijks of maandelijks af te schrijven.

Log in op Mijn account. Ga naar Nog te betalen in het menu links. Daar zie je twee knoppen staan: Geef e-mandaat af per jaar of Geef e-mandaat af per maand. Kies één van beide en volg de stappen op je scherm. Zie je deze knoppen niet? Dan is er al een acceptgiro naar je onderweg. Na betaling komen de knoppen weer in beeld en kun je het e-mandaat voor de volgende abonnementsperiode afgeven.

Hoe kan ik mijn abonnement betalen?

Het abonnement kan via jaarlijkse of maandelijkse automatische incasso worden betaald. Het is ook mogelijk om het abonnementsgeld per jaar te betalen met een acceptgiro. De kosten voor het betalen via acceptgiro zijn € 2,-.

Wat is het rekeningnummer van Biblionet Groningen?

Als lid van de bibliotheek moet je betalen voor je abonnement. Dat kan op het volgende rekeningnummer: NL05 RABO 0342 2187 78 t.n.v. Stichting Biblionet Groningen.

Vermeld ook altijd je lenersnummer.

Ik heb een acceptgiro gekregen, terwijl ik een automatische incasso heb afgegeven. Hoe kan dit?

De automatische incasso is meerdere keren niet gelukt, vandaar dat wij een acceptgiro versturen. Bij de bank kun je navragen wat de reden is van de mislukte incasso. Kan dit opgelost worden en wil je alsnog via automatische incasso betalen, neem dan contact op met de Klantenservice. Lukt de betaling van het abonnementsgeld via incasso niet dan kun je gebruikmaken van de acceptgiro.

Ik heb een nieuw bankrekeningnummer. Hoe kan ik dit wijzigen?

Je kunt het nieuwe bankrekeningnummer via de klantenservice doorgeven.

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA