Betalen

Kan ik mijn abonnement ook met een acceptgiro betalen?

Het blijft mogelijk om het abonnementsgeld met een jaarlijkse acceptgiro te betalen. De kosten van het betalen via acceptgiro zijn € 2,-.

Ik betaal het abonnement nu via automatische incasso per jaar. Ik wil graag over naar betaling per maand. Hoe verander ik dit?

Dit kan op verschillende manieren. Als je al betaalt via automatische incasso dan kun je de Klantenservice bellen, dan maken wij het voor je in orde. Je kunt het machtigingsformulier printen, invullen en naar ons opsturen. In de bibliotheek kun je ook een machtigingsformulier invullen waarop je aangeeft per maand te willen betalen. Het aanpassen van de betalingswijze kan één keer per jaar, voor de nieuwe abonnementsperiode ingaat.

Ik betaal mijn abonnement per acceptgiro, maar ik wil overstappen op automatische incasso. Kan dat?

Ja, dat kan. Graag zelfs. Je kunt kiezen voor automatische incasso per jaar of per maand. Print het machtigingsformulier, vul het in en stuur het (gratis) op. In de bibliotheek kun je ook een machtigingsformulier invullen en daar inleveren. Het aanpassen van de betalingswijze kan één keer per jaar, voor de nieuwe abonnementsperiode ingaat.

X
Wachtwoord vergeten?