E-books en luisterboeken

Waarom is er een nieuwe app voor e-books en luisterboeken?

De nieuwe online Bibliotheek-app voor e-books en luisterboeken is gebruiksvriendelijker geworden. De LuisterBieb en de E-books-app zijn hiermee komen te vervallen.

Wat is er nieuw aan de online Bibliotheek-app?

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken. De lees- en luisterervaring van een e-book of luisterboek is verbeterd. In de app kun je direct titels vinden, lenen en lezen of luisteren. Je hoeft niet meer naar de website om e-books te lenen. Ook kun je met de online Bibliotheek-app:

  • een titel previewen (voor een deel van de titels is een preview beschikbaar)
  • een favorietenlijstje maken
  • aanbevelingen krijgen (gebruikers kunnen dit zelf aan- en uitzetten)
  • leesstatistieken bijhouden.

Kan ik straks de oude apps nog gebruiken?

Nee. Na de officiële livegang van de nieuwe online Bibliotheek-app op 8 september 2020, kun je geen nieuwe e-books en luisterboeken meer lenen in de oude e-books-app en LuisterBieb. Je kunt dan alleen nog titels uitlezen. Enkele weken daarna gaan de LuisterBieb en oude e-books-app echt uit. 

Waarom zie ik mijn leenhistorie niet terug in de online Bibliotheek-app?

Je gegevens worden bij je registratie overgezet naar het nieuwe systeem, behalve je leenhistorie. Wil je deze wel graag hebben, dan kun je een pdf downloaden in de mijnbibliotheek-omgeving op onlinebibliotheek.nl.

Wat doe ik als mijn vraag er niet tussen staat?

In de app vind je een FAQ waar het antwoord op je vraag misschien tussen staat. Deze FAQ staat ook op de website van de Online Bibliotheek, op de klantenservicepagina’s. Daar vind je ook een contactformulier. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze eigen klantenservice.

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA