eLAB

Alles wat je kunt doen in de bibliotheek komt samen in het eLAB: van mediawijsheid via leesbevordering tot informatievaardigheden. Kom experimenteren, het geeft niks als er iets fout gaat: daar leer je van. Zo gaat dat immers in een laboratorium. In het eLAB kun je oefenen met creatieve, technische en ondernemende vaardigheden.

In de agenda onderaan deze pagina vind je alle eLAB-activiteiten en workshops die op stapel staan, zoals programmeren met de robotjes Dash & Dot, spelen met LEGO en bouwen met Kapla.

Ruimte om te experimenteren

In het eLAB hoeft niets, maar mag heel veel! Je beleeft, ervaart en wordt uitgedaagd om vooral veel zelf te doen en uit te proberen. Het eLAB staat niet alleen voor de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica, software, 3D-printers en robots. Het draait vooral om beleven, ervaren, inspireren en doen!

Stap voor stap werk je aan de 21ste-eeuwse vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan programmeren en samenwerken. Maar het eLAB draait niet alleen om leren. Ontdekken en experimenteren is vooral erg leuk!

Vragen over eLAB?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA