Digitale bibliotheek

Bereslim

Met de prentenboeken van Bereslim komen verhalen tot leven. Het verhaal wordt verteld met bewegende figuren, geluidjes, muziek en een mooie vertelstem.

> Lees meer

Gesproken boeken

Is lezen lastig voor je, bijvoorbeeld door dyslexie of slechtziendheid? Maak dan gebruik van onze gesproken boeken via Daisy-roms en de Daisylezer-app.

> Lees meer

Interactieve animaties

Informatie nodig over de aarde, de mens, dieren en planten of techniek? De bibliotheek heeft 100 interactieve animaties over heel veel onderwerpen.

> Lees meer

Jeugdbieb

Jeugdbieb is een veilige online omgeving speciaal voor kinderen. Je vindt er links naar informatieve websites, filmpjes en apps. Handig én leuk.

> Lees meer

Lezen voor de lijst

Lees boeken voor je lijst die echt bij je passen! Op Lezen voor de lijst staan boeken die leuk zijn, heel bekend zijn of waar je veel van kunt leren.

> Lees meer

LuisterBieb

Altijd en overal van luisterboeken genieten? Met onze LuisterBieb heb je toegang tot veel luisterboeken. Luisterboeken downloaden is heel makkelijk.

> Lees meer

PressReader

Iedereen kan gratis gebruikmaken van PressReader. In deze app vind je 5.100 binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften in zo'n 60 talen.

> Lees meer

Slimme nieuwslezer

De Slimme Nieuwslezer is voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Met elke dag echt nieuws oefen je met woorden, begrip en schrijven.

> Lees meer

Theorie.nl

In de bibliotheek kun je gratis oefenen op het theorie-examen voor auto, motor of bromfiets. De best mogelijke voorbereiding op je examen!

> Lees meer

Van Dale Woordenboeken

Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Engels: in de bibliotheek kun je de online woordenboeken van Van Dale gratis doorzoeken.

> Lees meer

X
Wachtwoord vergeten?