Digitale bibliotheek

Bereslim

Met de prentenboeken van Bereslim komen verhalen tot leven. Ontdek thuis of in de bibliotheek de leukste voorleesverhalen met bewegende figuren, geluidjes, muziek en een mooie vertelstem.

> Lees meer

De Voorleeshoek

Kikker, Rikki het konijn, Lars de kleine ijsbeer: op het online platform De Voorleeshoek vind je voorleesfilmpjes van de mooiste verhalen!

> Lees meer

Gesproken boeken

Is lezen lastig voor je, bijvoorbeeld door dyslexie of slechtziendheid? Maak dan gebruik van onze gesproken boeken via Daisy-roms en de Daisylezer-app.

> Lees meer

Jeugdbieb

Jeugdbieb is een veilige online omgeving speciaal voor kinderen. Je vindt er links naar informatieve websites, filmpjes en apps. Handig én leuk!

> Lees meer

LuisterBieb

Altijd en overal van luisterboeken genieten? Met onze LuisterBieb heb je toegang tot veel luisterboeken. Luisterboeken downloaden is heel makkelijk.

> Lees meer

Online Bibliotheek

Geniet altijd en overal van e-books en luisterboeken. Ontdek je favoriete genres: van thriller tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy.

> Lees meer

Online cursussen

Je blijven ontwikkelen wordt nu nog gemakkelijker met de gratis online cursussen van de Bibliotheek.

> Lees meer

PressReader

Iedereen kan gratis gebruikmaken van PressReader. In deze app vind je 5.100 binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften in zo'n 60 talen.

> Lees meer

Theorie.nl

Op Theorie.nl kun je gratis oefenen voor je theorie-examen auto, motor of bromfiets. De beste voorbereiding op je examen!

> Lees meer

TijdschriftenBieb

Geniet altijd en overal van je favoriete tijdschriften. Te lezen in de nieuwe tijdelijke gratis app TijdschriftenBieb.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA