Digitaal spreekuur

Digitaal spreekuur

Heb je een computer- of tabletvraag? Bijvoorbeeld over e-books, Word, Windows 10 of het gebruik van je IPad, WhatsApp of e-mail? Kom naar het gratis inloopspreekuur. Daar staan vrijwilligers voor je klaar om samen een oplossing te vinden op al je vragen.

Graag eigen tablet, e-reader en/of laptop meenemen.
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Digitaal café

Vragen over je tablet of e-reader? Kom dan langs in het gratis Digitaal café. Hier kun je met andere geïnteresseerden tips en ervaringen uitwisselen.

Wat zijn leuke apps voor je tablet? Hoe maak je een Facebookaccount aan? Hoe zet je e-books op je e-reader? Voor al deze vragen en meer kun je terecht in ons Digitaal café. Hier kun je met andere geïnteresseerden tips en ervaringen uitwisselen. En dat natuurlijk met een kopje koffie of thee erbij. Kijk in de agenda onderaan deze pagina voor een Digitaal café bij jou in de buurt.

Tips en trucs

Tijdens het Digitaal café ontmoet je anderen waarmee je tips kunt delen. Misschien weten zij een fijne app om een nieuwe taal mee te leren of een leuke spelletjes-app. Je kunt er ook terecht voor vragen over online accounts. Bijvoorbeeld over het veilig instellen en gebruiken van sociale media. Of tips over het slim inrichten van je tablet of e-reader. Tijdens sommige cafés is er een ervaren medewerker aanwezig om je vragen te beantwoorden. Het Digitaal café is geen cursus: je hoeft je niet aan te melden en meedoen is gratis. Iedereen is welkom om langs te komen. Het Digitaal café wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vast moment in de maand of de week.

Vragen over het Digitaal café?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

 

Digitaal café

Vragen over je tablet of e-reader? Kom dan langs in het gratis Digitaal café. Hier kun je met andere geïnteresseerden tips en ervaringen uitwisselen.

> Lees meer

Delen

X
Image CAPTCHA