Les op maat

Bij 'Les op maat' volg je in de bibliotheek een van de vele online cursussen van Seniorweb met begeleiding. Je kunt dus ter plekke iemand raadplegen wanneer je er even niet uitkomt.

Er zijn cursussen voor de laptop, tablet (Apple + Android) of iPhone: Google, Microsoft programma's zoals Word, Excel en Outlook (e-mail), de OV-chipkaart, sociale media waaronder Facebook, het maken van een fotoboek en meer.

'Les op maat' is iedere vrijdagochtend in het Taalhuis van de bibliotheek. Een strippenkaart voor de lessen is verkrijgbaar aan de balie van de bibliotheek. Op vertoon van de ledenpas van de bibliotheek of van Seniorweb betaal je € 10,00. Niet-leden betalen € 12,50.

Op vrijdagmorgen is van 10.00 tot 12.00 uur in de Streekkamer een Digitaal Inloopspreekuur van Seniorweb. Daar kun je hulp krijgen wanneer je problemen hebt met je tablet of laptop. Bij 'Les op maat' volg je een cursus met begeleiding.

Digitaal café

Vragen over je tablet of e-reader? Kom dan langs in het gratis Digitaal café. Hier kun je met andere geïnteresseerden tips en ervaringen uitwisselen.

> Lees meer

Delen

X
Image CAPTCHA