De Maand Bekeken

In verband met COVID-19 kan deze activiteit tijdelijk niet doorgaan. Ontdek hier ons digitale aanbod.

Veendam heeft een eigen talkshow: De Maand Bekeken. Elke laatste zaterdag van de maand blikt presentator Martijn Folkers vanuit Grand café vanBeresteyn samen met een drietal gasten terug op de gebeurtenissen in de Parkstad. Publiek is van harte welkom!

Informeren en inspireren

De Maand Bekeken is een initiatief van Biblionet Groningen. “Een talkshow over Veendam past bij de bibliotheek nieuwe stijl,” vertelt Jolanda Robben van Bibliotheek Veendam. “Als bibliotheek dagen we alle mensen uit om zichzelf te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te raken. Dat kan onder andere door aan te schuiven bij De Maand Bekeken, waar we onderwerpen behandelen die ‘hot’ zijn in Veendam.”

Zaken die iedereen raken

De talkshow wordt gepresenteerd door Martijn Folkers, die als een Groningse Matthijs van Nieuwkerk bekende en minder bekende Veendammers zal interviewen. Folkers is geen onbekende voor wie regelmatig naar RTV Noord kijkt en luistert. Hij is de verslaggever voor Veendam, Stadskanaal en de Provinciale Staten en zodoende goed op de hoogte van wat er speelt en leeft in de regio. “Er gebeurt veel in Veendam en er zijn genoeg zaken die iedereen raken. De ontwikkeling van het centrum, bijvoorbeeld, of van het Lloydsterras. Maar ook onderwerpen als het toerisme, cultuur, sport, onderwijs en gezondheid komen aan bod.” Halverwege het programma is er een muzikaal intermezzo.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA