Corona

Laatst bijgewerkt - 14 april
 

Vanwege het coronavirus blijven ons bibliotheken gesloten tot en met in ieder geval dinsdag 28 april. Alleen het afhalen van reserveringen en inleveren is mogelijk in de bibliotheek. De bibliotheek betreden op afspraak kan helaas niet. 

Afhalen en inleveren 

Materiaal reserveren en vervolgens afhalen, blijft mogelijk met de afhaalservice. Tijdens speciale afhaaltijden kun je reserveringen afhalen en geleende boeken inleveren. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

De afhaaltijden worden af en toe uitgebreid. Bekijk daarom voor je komst de actuele afhaaltijden. Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren van anderen.

Behoor je tot de corona-risicogroep? Dan kun je ook gebruikmaken van bezorgservice.

Verrassingstas

Wil je je laten verrassen met titels die aansluiten bij je interesses? Reserveer dan een verrassingstas. Vul het online aanvraagformulier in en krijg binnen een week te horen dat de verrassingstas voor je klaar staat om af te halen. 

Online zijn we altijd open

Online is er veel te beleven. Zowel voor leden als voor niet-leden. Bekijk ons online aanbod en doe mee! Bekijk ook onze online activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. 
 

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA