BoekStartkoffertje

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een waardebon voor BoekStart. Ga met deze bon naar de bibliotheek bij jou in de buurt en maak je baby gratis lid. Je krijgt dan het BoekStartkoffertje cadeau. Hierin zitten twee babyboekjes om gezellig samen te bekijken, een boeklegger en een folder over voorlezen.

Voorlezen aan baby's loont

Met BoekStart komen kinderen al heel vroeg met lezen in aanraking. En dat loont. Voorgelezen baby’s van ouders die meedoen met BoekStart scoren later hoger op taal. Al bij 15 maanden zijn er positieve effecten op de woordenschat. Zo ontwikkelt je baby een voorsprong waar het zijn of haar hele leven plezier van heeft. Samen boekjes kijken, lezen en luisteren versterkt bovendien de band tussen jou en je kind. Kom langs in de bibliotheek voor het BoekStartkoffertje en ontdek meteen welke babyboekjes je allemaal kunt lenen. In veel bibliotheken organiseren we ook leuke activiteiten voor ouders met kleine kinderen.

Actie voor baby’s ter ere van 10 jaar BoekStart

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat het eerste BoekStartkoffertje werd uitgereikt. Om dat te vieren is er van 10 tot en met 29 september een speciale actie waarbij vinders van een Gouden waardebon een mooi prijzenpakket ontvangen.

Vragen over het BoekStartkoffertje?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

 

Delen

X
Image CAPTCHA