19 juni

BoekStartdag

BoekStartdag

Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

 

Ontdek alle activiteiten!

In bibliotheek Appingedam, Delfzijl, Hoogezand, Leens, Marum, Stadskanaal, Ter Apel, Uithuizen, Veendam, Winsum, Winschoten, Zuidhorn vinden leuke activiteiten plaats. Hieronder vind je alle activiteiten. Meld je aan of kom gezellig aanwaaien.

Kom naar de BoekStartdag!

1/2
  • Kom naar de BoekStartdag!

    Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

  • BoekStart

    Met je baby op schoot samen plaatjes kijken of een verhaaltje vertellen: voorlezen versterkt de band met je kindje. Bovendien zijn kinderen die als baby al zijn voorgelezen later beter in taal. Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Met BoekStart moedigen we dat vroege beginnen met voorlezen en boekjes aan. Daarom krijgen alle ouders van baby’s in Groningen de BoekStartwaardebon. Hiermee kun je je baby gratis lid maken van de bibliotheek en het BoekStartkoffertje ophalen. In de bibliotheek zijn bovendien boekjes voor baby's te leen: de BoekStartcollectie. In veel vestigingen zijn activiteiten waarbij voorlezen aan kinderen tot 4 jaar oud centraal staat. Breng daarom snel een bezoek aan de bibliotheek met je baby of peuter, bijvoorbeeld tijdens het Ouder & Kind Café.

    Meer informatie over BoekStart lees je hier.

     

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA