Boekenclub Boekeloere

Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om samen met andere mensen een boek te lezen? Dan is onze nieuwe boekenclub Boekeloere op Facebook wat voor jou! Bij Boekeloere lezen we samen een boek en praten we erover. Ook zal de schrijver van het boek meedoen aan de gesprekken aan de hand van een livestream.
Om mee te doen aan Boekeloere hoef je geen lid van de bibliotheek te zijn. Je hebt alleen een Facebookaccount nodig om toegelaten te worden tot de Facebookgroep.

Doe actief mee als lid van Boekeloere

Als lid van de Facebookgroep kun je actief meedoen aan Boekeloere. Zo is het mogelijk om zelf berichten op de pagina te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld iets vragen over het boek, maar de pagina is ook bedoeld om je mening over het boek kwijt te kunnen. Tijdens de livestream mag je vragen stellen aan de schrijver. Zo draag je bij aan een hechte community waar boekenliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Bovendien mag je als lid regelmatig stemmen welk boek er dit keer wordt gelezen.

Elke maand bespreken we een nieuw boek. Benieuwd welk boek er momenteel wordt gelezen? Neem dan snel een kijkje op de Facebookpagina!

Vragen over Boekeloere?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA