Eenrum krijgt afhaalpunt bibliotheek

Gepubliceerd op: 29 januari 2024 14:45

Het Hogeland heeft er een afhaalpunt van de bibliotheek bij. Vanaf 30 januari 2024 kan Eenrum als afhaallocatie gekozen worden voor reserveringen. In het gebouw van Kunst en Vrijheid, Hoofdstraat 11, worden reserveringen klaargezet. Ook kan het materiaal daar weer ingeleverd worden.

Openingstijden Afhaalpunt Eenrum

Het afhaalpunt is ieder week geopend op:

  • woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • donderdag van 19.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur

Hoe werkt een afhaalpunt?

Gereserveerde titels worden door een bibliotheekmedewerker op de pas gezet. De lener krijgt vervolgens een e-mail wanneer de titel in Eenrum afgehaald kan worden. Ingeleverde titels worden door een bibliotheekmedewerker weer van de pas gehaald. Voor het online reserveren van materiaal hebben bibliotheekleden een account nodig dat via biblionetgroningen.nl/account aangemaakt kan worden. De klantenservice van Biblionet Groningen kan hierbij helpen via het telefoonnummer 088 50 61 900. Het afhaalpunt is uitsluitend bedoeld voor het afhalen en inleveren van gereserveerde materialen.

Mooie aanvulling in Het Hogeland

Het afhaalpunt is een mooie aanvulling op de vier bestaande bibliotheken in Bedum, Leens, Uithuizen en Winsum en de twee afhaalpunten in Baflo en Warffum.