BiebLab

BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Volg onze video’s op TikTok, doe mee met online events op YouTube óf neem een kijkje achter de schermen op Instagram. Online en in onze bibliotheken gaan Jeroen, Jolanda, Sanne, Arnoud en andere collega’s experimenteren, onderzoeken en maken we samen toffe series.

TikTok

Met meer dan 5,2 miljoen weergaven is BiebLab een groot succes op TikTok. Duizenden mensen bekijken onze raadsels, grappige sketches en herkenbare situaties in de bibliotheek.

Wil je een dagelijkse dosis BiebLab? Volg ons dan via www.tiktok.com/@bieblab

YouTube

Kijk elke woensdagmiddag naar een nieuwe aflevering op YouTube. Zo houden we met ons programma BiebLab Live regelmatig game-events als Fortnite en Among Us, organiseren we Minecraft en LEGO Challenges én houden we de leukste Kahoot-quizzen.

Na de zomer van 2021 komt BiebLab met een nieuwe serie video’s en livestreams… Wil je niks missen? Abonneer op ons kanaal via www.youtube.com/bieblab

Instagram

Grappige selfies, bonusvideo’s en foto’s van achter de schermen. Op Instagram komt veel  extra . Foto’s en filmpjes die je nog nooit hebt gezien.

Maak kennis met Jeroen, Jolanda en de andere Bieblabbers. Volg ons via www.instagram.com/bieblab

BiebLab Stripboek

Bij BiebLab zijn we dol op verhalen! In 2021 hebben we samen met kinderen een eigen stripboek gemaakt. In dit stripboek vind je 5 stripverhalen van Jeroen, maar…. je leest er ook de strips die jullie ons hebben gestuurd! Dus ga er lekker voor zitten! https://issuu.com/bieblab

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA