Bibliotheek Delfzijl

Openingstijden

maandag: 10:00-17:30
dinsdag: 10:00-17:30
woensdag: 10:00-17:30
donderdag: 10:00-17:30
vrijdag: 10:00-20:00
zaterdag: 10:00-13:00
zondag: Gesloten

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN:
Maandag 24 december tot 17.00 uur

DE BIBLIOTHEEK IS GESLOTEN OP:
Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december
Tweede Kerstdag, woensdag 26 december
Oudjaarsdag, maandag 31 december
Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari

Aanvragen

Kun je bij ons niet vinden wat je zoekt? Als lid kun je voor een klein bedrag boeken, cd's en dvd's aanvragen bij andere bibliotheken in Nederland.

> Lees meer

Abonnement

Met het abonnement leen je tot 25 titels en 10 e-books tegelijk. Je mag titels 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

Abonnement voor kinderen

Als lid van de bibliotheek mag je 25 titels tegelijk lenen en 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

Bibliotheek aan huis

Lees je graag, maar kun je niet zelf naar de bibliotheek te komen? Onze leden kunnen vrijwel overal gratis gebruikmaken van Bibliotheek aan huis.

> Lees meer

Boekspots

Een Boekspot is een boekenkast van ons allemaal. Kies een boek, lees een boek en deel een boek. Biblionet Groningen ondersteunt lokale Boekspots.

> Lees meer

Gastlenen

Leden van bibliotheken buiten de provincie Groningen mogen bij ons gastlenen. Gratis, tot 25 titels tegelijk, 4 weken lang en natuurlijk boetevrij.

> Lees meer

Ledenvoordeel

Lid zijn van de bibliotheek is ook op andere plekken voordelig. Zo kun je korting krijgen bij dierenparken en musea. Dat is pas voordeel met je biebpas!

> Lees meer

Lees- en afhaalpunt

Er is niet altijd een echte bibliotheek in de buurt. Met lees- en afhaalpunten houden we boeken, lezen en lenen waar het kan dichtbij.

> Lees meer

Muziekweb

In onze bibliotheken vind je (muziek-)dvd’s om te lenen. Cd's, lp's en dvd's die we niet in onze collectie hebben, kun je via Muziekweb lenen.

> Lees meer

Reserveren

Is de titel die je zoekt niet aanwezig in jouw vestiging? Je mag gratis tot 5 titels reserveren uit onze hele collectie en die van het Groninger Forum.

> Lees meer

Terugbrengen

Wat je ook bij ons leent: de leentijd is altijd 4 weken. Aan boetes doen we niet. We vertrouwen erop dat je wat je leent ook weer op tijd komt terugbrengen.

> Lees meer

X
Wachtwoord vergeten?