Bereslim

Voorgelezen worden en tegelijkertijd lekker naar bewegende plaatjes kijken: met Bereslim kunnen kinderen van 2 t/m 7 jaar oud thuis en in de bibliotheek de mooiste voorleesanimaties van bekende voorleesboeken bekijken. En dat is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam!

Interactieve, geanimeerde prentenboeken

De ruim 60 BereslimmeBoeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. Met bewegende plaatjes, geluidjes, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem komen de verhalen echt tot leven. Ze prikkelen de woordenschat en het taalbegrip van jonge kinderen. Aan de boeken voor oudere kinderen zijn de figuurtjes Mik en Melle toegevoegd. Zij stellen vragen over het verhaal. Veel van de prentenboeken van Bereslim zijn populaire titels, zoals Dikkie Dik, Kikker van Max Velthuis en Kleine muis zoekt een huis. Kijk op de website van Bereslim voor meer informatie.

Bereslim thuis gebruiken

Als lid van de bibliotheek kun je in de bibliotheek én thuis gebruikmaken van Bereslim. Log thuis in met het lenersnummer op je bibliotheekpas en het bijbehorende wachtwoord. Eenmaal ingelogd, word je doorverwezen naar de juiste pagina.

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,75 per maand! 

Vragen over Bereslim?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA