Abonnement voor kinderen

Word lid van de bibliotheek. Als lid mag je tot 25 boeken, dvd’s, games, luisterboeken of tijdschriften tegelijk lenen. Je mag alles 4 weken houden. Als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen.

Tot 18 jaar gratis

Als bibliotheeklid kun je lenen bij al onze vestigingen en die van het Forum Groningen. Is iets niet aanwezig? Dan kun je tot 5 titels tegelijk reserveren. We vullen de collecties wekelijks aan met nieuwe boeken, dvd’s, games, luisterboeken en tijdschriften. Onze bibliotheken zijn bovendien langer en vaker open dan ooit.

Het abonnement voor volwassenen kost €4,75 per maand. Dit bedrag kan maandelijks of jaarlijks worden betaald. Tot 18 jaar is het abonnement helemaal gratis. Schrijf je online in of kom langs in de bibliotheek bij jou in de buurt. Met een tijdelijk pasje kun je direct lenen. Je bibliotheekpas krijg je thuisgestuurd. Bekijk het overzicht onderaan deze pagina om te zien wat je allemaal met je bibliotheekabonnement kunt doen.

Lid worden

Vragen over het abonnement?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen, neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Bereslim

Met de prentenboeken van Bereslim komen verhalen tot leven. Ontdek thuis of in de bibliotheek de leukste voorleesverhalen met bewegende figuren, geluidjes, muziek en een mooie vertelstem.

> Lees meer

De Voorleeshoek

Kikker, Rikki het konijn, Lars de kleine ijsbeer: op het online platform De Voorleeshoek vind je voorleesfilmpjes van de mooiste verhalen!

> Lees meer

Delpher

Via de database van Delpher kun je ruim 60 miljoen pagina's uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften woord voor woord doorzoeken.

> Lees meer

E-books eregalerij

In de e-books eregalerij vind je bekende Nederlandse schrijvers en hun bekendste boek. Download een e-book en bekijk de uitgebreide dossiers.

> Lees meer

Gesproken boeken

Is lezen lastig voor je, bijvoorbeeld door dyslexie of slechtziendheid? Maak dan gebruik van onze gesproken boeken via Daisy-roms en de Daisylezer-app.

> Lees meer

Jeugdbibliotheek

Jeugdbibliotheek.nl is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0-18 jaar. Hier vinden kinderen alles wat de bibliotheek te bieden heeft over (digitaal) lezen.

> Lees meer

Jeugdbieb

Jeugdbieb is een veilige online omgeving speciaal voor kinderen. Je vindt er links naar informatieve websites, filmpjes en apps. Handig én leuk!

> Lees meer

Junior Einstein

In ieder kind zit een Einstein. Met de oefenprogramma’s van Junior Einstein kun je thuis en in de bibliotheek oefenen met alle vakken van de basisschool.

> Lees meer

LiteRom

Op LiteRom vind je ruim een eeuw aan recensies van Nederlandse en Nederlandstalige boeken. De volledige tekst van de artikelen is doorzoekbaar.

> Lees meer

Makkelijk Lezen Plein

Kinderen die lezen lastig vinden kunnen boeken kiezen van het Makkelijk Lezen Plein. Hier staan leuke, spannende boeken in makkelijke taal.

> Lees meer

Online Bibliotheek

Geniet altijd en overal van e-books en luisterboeken. Ontdek je favoriete genres: van thriller tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy.

> Lees meer

Theorie.nl

Op Theorie.nl kun je gratis oefenen voor je theorie-examen auto, motor of bromfiets. De beste voorbereiding op je examen!

> Lees meer

Uittrekselbank

In de Uittrekselbank vind je duizenden uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur. De bank bevat bovendien vele auteursportretten.

> Lees meer

Winkler Prins

Of je nu kind of tiener bent: in de Winkler Prins Encyclopedie zoek je op elk niveau naar informatie over de wereld om ons heen.

> Lees meer

Yoleo

Dol op lezen of juist helemaal geen boekenwurm? Probeer Yoleo! Yoleo is namelijk niet alleen een leesapp, maar ook een computerspel.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA