Abonnement voor kinderen

Word lid van de bibliotheek. Als lid mag je tot 25 boeken, dvd’s, games, luisterboeken of tijdschriften tegelijk lenen. Je mag alles 4 weken houden. Als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen.

Tot 18 jaar gratis

Als bibliotheeklid kun je lenen bij al onze vestigingen en die van het Groninger Forum. Is iets niet aanwezig? Dan kun je tot 5 titels tegelijk reserveren. We vullen de collecties wekelijks aan met nieuwe boeken, dvd’s, games, luisterboeken en tijdschriften. Onze bibliotheken zijn bovendien langer en vaker open dan ooit. Het abonnement voor volwassenen kost €4,50 per maand. Dit bedrag kan maandelijks of jaarlijks worden betaald. Tot 18 jaar is het abonnement helemaal gratis. Schrijf je online in of kom langs in de bibliotheek bij jou in de buurt. Met een tijdelijk pasje kun je direct lenen. Je bibliotheekpas krijg je thuisgestuurd. Bekijk het overzicht onderaan deze pagina om te zien wat je allemaal met je bibliotheekabonnement kunt doen.

Lid worden

Vragen over het abonnement?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen, neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Bereslim

Met de prentenboeken van Bereslim komen verhalen tot leven. Ontdek thuis of in de bibliotheek de leukste voorleesverhalen met bewegende figuren, geluidjes, muziek en een mooie vertelstem.

> Lees meer

E-books lenen

Maak je keuze uit duizenden e-books en zet ze makkelijk op je e-reader, tablet of een ander apparaat. Een geleend e-book verdwijnt na 3 weken vanzelf.

> Lees meer

Gesproken boeken

Is lezen lastig voor je, bijvoorbeeld door dyslexie of slechtziendheid? Maak dan gebruik van onze gesproken boeken via Daisy-roms en de Daisylezer-app.

> Lees meer

Jeugdbibliotheek

Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Kijk dan eens op Jeugdbibliotheek.nl en ontdek de mooiste boeken!

> Lees meer

Jeugdbieb

Jeugdbieb is een veilige online omgeving speciaal voor kinderen. Je vindt er links naar informatieve websites, filmpjes en apps. Handig én leuk!

> Lees meer

LuisterBieb

Altijd en overal van luisterboeken genieten? Met onze LuisterBieb heb je toegang tot veel luisterboeken. Luisterboeken downloaden is heel makkelijk.

> Lees meer

Makkelijk Lezen Plein

Kinderen die lezen lastig vinden kunnen boeken kiezen van het Makkelijk Lezen Plein. Hier staan leuke, spannende boeken in makkelijke taal.

> Lees meer

Terugbrengen

Wat je ook bij ons leent: de leentijd is altijd 4 weken. Aan boetes doen we niet. We vertrouwen erop dat je wat je leent ook weer op tijd komt terugbrengen.

> Lees meer

Theorie.nl

Op Theorie.nl kun je gratis oefenen voor je theorie-examen auto, motor of bromfiets. De beste voorbereiding op je examen!

> Lees meer

Uittrekselbank

In de Uittrekselbank vind je duizenden uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur. De bank bevat bovendien vele auteursportretten.

> Lees meer

Uittrekselbank Jeugd

Speciaal voor jongeren is er de Uittrekselbank Jeugd: een website met meer dan 700 uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse jeugdboeken en circa 110 auteursportretten.

> Lees meer

VakantieBieb

In de VakantieBieb-app vind je tijdens de vakantieperiode een selectie e-books. Zowel leden als niet-leden kunnen VakantieBieb gratis gebruiken.

> Lees meer

Van Dale woordenboeken

Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Engels: in de bibliotheek kun je de online woordenboeken van Van Dale gratis doorzoeken.

> Lees meer

Winkler Prins Encyclopedie

Of je nu kind of tiener bent: in de Winkler Prins Encyclopedie zoek je op elk niveau naar informatie over de wereld om ons heen.

> Lees meer

X
Wachtwoord vergeten?