Abonnement

Word lid van de bibliotheek. Met het abonnement leen je tot 25 titels tegelijk. Je mag alles 4 weken houden. Als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen. Ook kun je tot 10 e-books tegelijk lenen.

Actuele collectie

Als bibliotheeklid kun je lenen bij al onze vestigingen en die van het Forum Groningen. Zo heb je keus uit zo'n 200.000 verschillende titels. Is iets niet aanwezig? Dan kun je tot 5 titels tegelijk reserveren. We vullen de collecties wekelijks aan met nieuwe titels. Met het abonnement kun je bovendien kiezen uit 20.000 e-books om te lenen, luisterboeken luisteren met de LuisterBieb-app en nog veel meer. Bekijk het overzicht onderaan deze pagina om te zien wat je allemaal met je bibliotheekabonnement kunt doen.

€ 4,75 per maand

Het abonnement voor volwassenen kost € 4,75 per maand (en kinderen zijn gratis lid). Dit bedrag kan maandelijks of jaarlijks worden betaald. Schrijf je online in of kom langs in de bibliotheek bij jou in de buurt.

Onze leden geven het abonnement een 7,8

Zo'n 100.000 inwoners van de provincie Groningen zijn al lid. Zij geven het abonnement gemiddeld een 7,8. Ze zijn o.a. (heel) tevreden over de grote keuze die de bibliotheek biedt en de actualiteit van de collectie, zo laten de resultaten van recent klanttevredenheidsonderzoek zien. 

Vragen over het abonnement?

Kijk dan tussen de veelgestelde vragen, neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Consumentenbond

Met Consumentenbond Online vind je actuele online testinformatie op het gebied van ICT, geld, gezond leven en huishoudelijke producten.

> Lees meer

Delpher

Via de database van Delpher kun je ruim 60 miljoen pagina's uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften woord voor woord doorzoeken.

> Lees meer

Digisterker

Nog niet zo handig met internet? De bibliotheek kan helpen! Tijdens de cursus Digisterker leer je gebruikmaken van digitale diensten van o.a. de gemeente, het UWV en de belastingdienst.

> Lees meer

E-books eregalerij

In de e-books eregalerij vind je bekende Nederlandse schrijvers en hun bekendste boek. Download een e-book en bekijk de uitgebreide dossiers.

> Lees meer

Gesproken boeken

Is lezen lastig voor je, bijvoorbeeld door dyslexie of slechtziendheid? Maak dan gebruik van onze gesproken boeken via Daisy-roms en de Daisylezer-app.

> Lees meer

Het Financieele Dagblad

Op zoek naar actuele artikelen over financiële en economische zaken? Als lid van de bibliotheek kun je in de bibliotheek én thuis gratis alle digitale krantenartikelen van het Financieele Dagblad raadplegen.

> Lees meer

Klik&Tik

Heb je geen of heel weinig kennis en ervaring met de computer en/of internet? Dan is de cursus Klik&Tik iets voor jou.

> Lees meer

LiteRom

Op LiteRom vind je ruim een eeuw aan recensies van Nederlandse en Nederlandstalige boeken. De volledige tekst van de artikelen is doorzoekbaar.

> Lees meer

Muziekweb in de bibliotheek

Speciaal voor muziekliefhebbers is er Muziekweb: een muziekdienst waarmee bibliotheekleden cd's en (muziek-)dvd's kunnen lenen en ruim 6 miljoen nummers kunnen beluisteren!

> Lees meer

Oefenen.nl

Meer leren over bijvoorbeeld taal, rekenen, internetten of omgaan met geld? Oefenen.nl is dé plek voor het leren van allerlei basisvaardigheden.

> Lees meer

Online Bibliotheek

Geniet altijd en overal van e-books en luisterboeken. Ontdek je favoriete genres: van thriller tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy.

> Lees meer

PiCarta

Doorzoek de collecties van 400 bibliotheken.PiCarta is de meest complete bron voor het vinden van beschikbare bronnen in Nederlandse bibliotheken.

> Lees meer

PressReader

Iedereen kan gratis gebruikmaken van PressReader. In deze app vind je 5.100 binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften in zo'n 60 talen.

> Lees meer

Theorie.nl

Op Theorie.nl kun je gratis oefenen voor je theorie-examen auto, motor of bromfiets. De beste voorbereiding op je examen!

> Lees meer

TijdschriftenBieb

Geniet altijd en overal van je favoriete tijdschriften. Te lezen in de nieuwe tijdelijke gratis app TijdschriftenBieb.

> Lees meer

Uittrekselbank

In de Uittrekselbank vind je duizenden uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur. De bank bevat bovendien vele auteursportretten.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA